Juniorsatsningen

Working Equitation

Working Equitation är roligt, utmanande och utvecklande. Fler och fler juniorer hittar grenen och till RM 2017 hoppas vi på ett stort antal starter. Juniorer kan välja att rida i två olika klasseri själva Riksmästerskapen, LB och LA. Det delas ut separata medaljer i båda klasserna. 

Vi kommer ha en separat klass för dem osm inte känner sig riktigt klara för RM klasserna- Juniorpokalen, den kommer att ridas i LC. Det öppnar upp även för dem som är på väg ut på tävlingsbanan att delta vid sommarens fest och man har också möjlighet att vara på plats och se de ekipage som kommit längre för att inspireras.

För den som inte ridit så mycket WE ännu eller kanske inte ridit alls så kan man titta på dessa filmer för att se lite vad som ingår i WE:s teknik och speedmoment. 

Vill man komma igång och träna kan man gå in på hemsidan för tränare och se vem man kan kontakta i sin närhet. https://trana-mer-working-equitation.webnode.se/  Det går också att maila 018500749@telia.com för att få hjälp med vart man kan vända sig. 

Filmer

Banor UPK 180624 

LD

LC

LB

LA

Msv

Svår