Lär känna ryttarna och deras hästar

Klicka på namnet för att läsa mer om varje ryttare

Jag heter Karin Andersson och min tävlingskompis heter Fielman. "Fille" är en 16-årig SWB-valack e. Lavirco - Marino. Vi tävlar för Ridklubben Norrtälje Ryttare.
Vi började tävla i WE 2014 i LC och gör i år vår första säsong i Msv.

Jag heter Lydia Carlsson Lundberg och ska fylla 13 år. Jag rider på 19åriga Helge som är en Knabstrupper i sina bästa år;) Jag rider för Uppsala ponnyklubb i klassen LB. Jag tycker det ska bli superkul att tävla RM och är taggad!

Jag heter Åsa Cidh och startar svår klass på min 12-åriga lusitano Algarve, oftast kallad Allan. Vi har tävlat WE tillsammans sedan 2014 och har startat i ett riksmästerskap tidigare.

Jag heter Maria Säwe, kallas alltid för Mia. Min häst heter Akropolis (SWB 12 år e. Akribori) och vi ska tävla i Svår klass.

Jag heter Jacob Johansson och är 15 år. Jag är färdig kvalad till RM som junior tillsammans med min hannoveranare Limahl Star.
Insta: Jaccejdressage

Hej! Jag heter Ellen Lindberg och är 17 år. Jag kommer att starta RM med min lusitanovalack Fascinio som är 7 år. Vi är helt nya inom WE, vi gjorde vår debut i år och vi tycker denna gren är riktig rolig efter att endast ha tävlat dressyr förra året. Nu känns det som vi verkligen hittat vår grej!

Hej, jag heter Sandra Säbb och rider min häst "Kirre" SGS King Ivory, för Rättviks Ridklubb. Vi är färdig kvalade för MSV och satsar på att starta RM i den klassen i år. Kirre är en 17- årig Morgan/Fullblods korsning, som är egen uppfödning i tredje generation. Vi har tävlat allt från distans till western på nationell nivå och provade...

Jag heter Andrea Sjödin och kommer rida Riksmästerskapen med två D ponnyer. I och med att jag är 16 år får jag rida både som junior och young rider. Totalt har jag tre ponnyer som är färdigkvalade, men Petite som jag kom tvåa på i riksmästerskapen ifjol (och tävlat MSV WE ), är idag en glad pensionär. Istället tävlar jag...

jag heter Maria Jurestam och min häst är en 13-årig swb-hingst som heter Coornelius vi rider svår klass och vi kommer att starta RM för femte gången ( vi har tagit silver 2 ggr) så vi kommer satsa allt vi har!

Mitt namn är Louise von Heideken, jag är young rider och färdig kvalad till RM. Jag tävlar tillsammans med min New Forest-ponny Jipe Taube.